ភ្នំពេញថ្ងៃទី២៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ បញ្ជីរាយនាមបេក្ខជនប្រឡងអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ឆ្នាំ២០១៧ ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង (I-Track) ដែលនឹងប្រព្រឹត្តទៅនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៨:០០ព្រឹក នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

Scholarship Awarding Ceremony 2015
The University of Cambodia’s 11th Annual Graduation Ceremony 2015
UC - Special Honorary Doctorate Conferment Ceremony to H.E. Dr. Philipp Rosler - Part I
So Clear is My Heart - Jackie Chan & Him Sivon (Live)
Wednesday, 27/04/16, The University of Cambodia (UC) New Hall: The "World Economic Forum Hall".
Jackie Chan's speech at the University of Cambodia, with an introduction by Uwe Morawetz
Students from Georgia Tech (USA) received a special lecture from the Dean of the Techo Sen School of Government and International Relations, Mr. Keo Chhea, where he discussed the ins and outs of ASEAN.
(Part2]Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on June 2, 2017 and members of the UC Student Senate taught them how to dance traditional Khmer style.