ភ្នំពេញថ្ងៃទី២៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ បញ្ជីរាយនាមបេក្ខជនប្រឡងអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ឆ្នាំ២០១៧ ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង (K-Track) ដែលនឹងប្រព្រឹត្តទៅនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៨:០០ព្រឹក នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

Watch a football team of The University of Cambodia during a training for participating in a football match for university championship award in upcoming July! Voice over by Dem Dalin, a student from CMC
Welcome remarks to UC Scholarship Award Student
Press Conference in June 2016 after Samdech Techo Hun Sen returned from Malaysia
Mr. Kao Kim Panya, Assistant to the President of UC, visited the New Hope Orphanage Center to give a donation
Press Briefing on the outcomes of Samdech Techo Hun Sen's trip to Laos for the ASEAN Summit
Press Conference after Samdech Techo Hun Sen's Return from Japan
“ក្តីស្រមៃ” គឺជារឿងពិតមួយរបស់ និស្សិតម្នាក់ឈ្មោះ ដឹម ដាលីន ដែលមានបំណងចង់សិក្សាផ្នែកសារព័ត៌មាន និងចង់ក្លាយជាអ្នកកាសែតនៅពេលធំឡើង។ នៅទីបំផុត ដាលីន ក៏បានទទួលអាហារូបករណ៍ដើម្បី សម្រេចក្តីស្រមៃ មួយនេះដោយបានមកសិក្សានៅមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ៕
អបអរសាទរ និស្សិតនៃក្លឹបជជែកពិភាក្សាយុវជននៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដែលទទួលបាន ជ័យលាភីលេខ១ នៃការប្រកួត វេទិកាពិភាក្សាយុវវ័យ ស្តីពី “ការបញ្ច្រាបការយល់ដឹង អំពីការសុំទានតាមដងផ្លូវ”