(ផ្សាយផ្ទាល់៖) វេទិការអាហារូករណ៍ ស្តីអំពី “ការជ្រើសរើសគ្រឹះស្ថានឧត្តមសិក្សា និងឱកាសទទួលបាន អាហារូបករណ៍ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា” ថ្ងៃទី១៨ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៩ ។ ចូលរួមដោយសេរី!

សូមអនុមោទនាបុណ្យវិសាខបូជា
UC and SEATV are closely collaborating to provide many studios for recording video clips for e-learning programs.
How to study Information Technology and Computer Science online at the College of Science and Technology at The University of Cambodia!
Happy Khmer New Year Celebration 2020 -Year of the Rat. “Wishing you and your family much happiness, prosperity and success!”
តោះសូមរីករាយស្ដាប់ និងទស្សនាការចែករំលែកបទពិសោធ៍ របស់ កញ្ញា លាង ចាន់រស្មី ជានិស្សិតឆ្នាំទី២ ផ្នែកទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ អំពីការសិក្សាតាមប្រព័ន្ធអេឡិចត្រូនិច E-learning របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
សួស្ដីសិស្ស-និស្សិតនៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាទាំងអស់គ្នា ជាពិសេស និស្សិតដែលកំពុងសិក្សានៅមហាវិទ្យាល័យអប់រំ
សកម្មភាពនិិស្សិតមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ (CMC) កំពុងសិក្សាតាម E-learning ប្រើប្រាស់កម្មវិធី Google Classroom និង Zoom ក្នុងការសន្ទនាជាក្រុមផ្ទាល់ៗ។
The University of Cambodia Campus