ជំនាញជីវិត ៖ “ការតាំងពិព័រណ៍ សិល្បៈច្នៃប្រឌិត” នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

College of Media & Communications: ខ្ញុំចង់ក្លាយជាអ្នកសារព័ត៌មាន ខ្ញុំចង់ក្លាយជាពិធីការិនី ខ្ញុំចង់ក្លាយជាកាម៉េរ៉ាមេន ខ្ញុំចង់ក្លាយជាផលិតករដ៏ល្បីម្នាក់ ខ្ញុំចង់ក្លាយជាអ្នកដឹកនាំរឿង មហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ នឹងធ្វើឱ្យក្តីបំណងអ្នកក្លាយជាការពិត
និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប្រមាណជាង ២០០នាក់ បានចូលរួមអបអរសាទរពិធីបិទការប្រកួតកីឡាជាតិលើកទី២ ក្រោមប្រធានបទ «កីឡាដើម្បីសន្តិភាព និងការអភិវឌ្ឍ» ក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់របស់សម្ដេចអគ្គមហាសេនាបតីតេជោ ហ៊ុន សែន នាយករដ្ឋមន្ត្រីនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា និងសម្តេចកិត្តិព្រឹទ្ធបណ្ឌិត នារសៀលថ្ងៃច័ន្ទ ៦រោច ខែជេស្ឋ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធស័ក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី០៤ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិអូឡាំពិក។
The School of Foreign Languages (SFL) at The University of Cambodia (UC) is pleased to announce that students can use Multi-Language lab on the 3rd floor to improve your listening and pronunciation skills at your convenient time without charge. However, you should register to book a seat at our office on the 4th floor.
កម្មវិធី រឮកគុណ ក្រោមប្រធានបទ " ម៉ែជាកំពង់ចាំចម្លង" ថ្ងៃសៅរ៍ ៤រោច ខែជេស្ឋ ឆ្នាំច សំរិទ្ធស័ក ព.ស ២៥៦២ ត្រូវនិងថ្ងៃទី០២ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
បាឋកថាសាធារណៈស្តីពី “ការវិលត្រឡប់ពីបក្ខពួកនិយមទៅប្រជាធិបតេយ្យនៅម៉ាឡេស៊ី” ថ្ងៃទី២ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨
Public Lecturer on “Malaysia: from Kleptocracy to Democracy” 2 June 2018 (inlude video)
Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on Thursday, May 31, 2018.
The students from JOHN GIVONETTI GIVING came to pay a visit to The University of Cambodia in the morning of 31st May 2018.