ជំនាញជីវិត ៖ “ការតាំងពិព័រណ៍ សិល្បៈច្នៃប្រឌិត” នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

The Third Annual Forum for Success​ on 10 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 9: School of Foreign Langauges Topic: Causes and Effects of Drug Addiction Among Youths
The Students from School of Foreign Languages (SFL) present the following topics: 1. Ms. Pech Chanratana: Challenges of Studying at university and Solutions 2. Mr. Duong Chhayny: Causes and Effects of Drug Addiction among Youth 3. Ms. Lim Seav Mey: How to Reduce Plastic Materials At 8:00 – 9:30 AM on August 10th, 2018 in the Third Annual Forum for Success at the First Floor, The University of Cambodia. Image may contain: 1 person, smiling, text
The Third Annual Forum for Success​ on 9 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 8: Academic Foundation Department Topic: Lesson Learned from the Foundation Year Program:"Challenge Opportunity and Success"
The Third Annual Forum for Success​ on 9 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 7: College of Media and Communications Topic: Communications for social development
The Third Annual Forum for Success​ on 9 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 6: School of Graduate Studies Topic: The Skills employers want from graduates
The Third Annual Forum for Success​ on 9 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 5: College of Science and Technology Topic: Essential Skills You Need to Succeed in IT Career