សុខភាពគឺជាទ្រព្យសម្បត្តិ

The 37th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Oknha Dr. Chear Ratana, Director of the Union Commercial Bank, and Chairman of Akphiwat Ratana Visal Co., Ltd, with its thirty seventh Honorary Doctorate in Business Development in 2014.
The 36th Recipient:The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Mr. Wang Jiemin, Managing Director of China Fairwind (Cambodia) Investment Company Limited and Director of Fairwind (Holdings) Limited, with its thirty sixth Honorary Doctorate in Business Administration in 2014.
The 35th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Prof. David Cohen, Law Professor; Director of WSD Handa Center for Human Rights and International Justice; and Co-Director of the ASEAN Law and Integration Center, with its thirty fifth Honorary Doctorate in Humanitarian Law in 2014.
The 34th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Mr. Ralph A. Cossa, President, Pacific Forum CSIS, Honolulu, with its thirty fourth Honorary Doctorate in International Relations in 2013
The 33th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Dr. Greg Emery, Director, Global Leadership Center, Ohio University, U.S.A., with its thirty third Honorary Doctorate in Humanity in 2011.
The 32th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Professor Ito Kenichi, President and CEO the Japan Forum on International Relations, Inc., Japan, with its thirty second Honorary Doctorate in International Affairs in 2011.
The 31th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor H.E. Khieu Kanharith, Minister of Information, with its thirty first Honorary Doctorate in Media and Communications in 2011.
ការចែករំលែកបទពិសោធន៍ពីការរៀនតាមប្រព័ន្ធអនឡាញ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា