The activities of staff and students of The University of Cambodia providing information about the study program at Kampong Speu province on 24 May 2019.

Quotes about Education

សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា កម្មវិធីសិក្សាភាសាអាល្លឺម៉ង់ វគ្គថ្មី!ចាប់បើកហើយ មានថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មី! 🗓ចូលរៀនថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ សិក្សាជាមួយគ្រូ ដែលមានបទពិសោធន៍បង្រៀនយូរឆ្នាំ។

សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា កម្មវិធីសិក្សាភាសាថៃ វគ្គថ្មី!ចាប់បើកហើយ មានថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មី! 🗓ចូលរៀនថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ សិក្សាជាមួយគ្រូ ដែលមានបទពិសោធន៍បង្រៀនយូរឆ្នាំ។

សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា សាលាមានបើកវគ្គសិក្សាថ្មី! ថ្នាក់ភាសាកូរ៉េ ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង 🗓ចូលរៀនថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ សិក្សាជាមួយគ្រូ ខ្មែរ និងបរទេសដែលមានបទពិសោធន៍បង្រៀនយូរឆ្នាំ។

សូមព្រះបារមីព្រះមហាស្វេតច្ឆត្រ និងវត្ថុស័ក្កិសិទ្ធិក្នុងលោក ប្រោសប្រទានពរជ័យ សិរីមង្គលថ្វាយ ព្រះករុណាជាអង្គម្ចាស់ជីវិតតម្កល់លើត្បូង ព្រះករុណាព្រះបាទ សម្តេចព្រះបរមនាថ នរោត្តម សីហមុនី ព្រះមហាក្សត្រ នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា ក្នុងព្រះរាជពិធីចម្រើនព្រះជន្មគម្រប់ ៦៦ យាងចូល ៦៧ ព្រះវស្សា

សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា សាលាមានបើកវគ្គសិក្សាថ្មី! ថ្នាក់ភាសាចិនពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង 🗓ចូលរៀនថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ សិក្សាជាមួយគ្រូ ជនជាតិចិនផ្ទាល់ ដែលមាន បទពិសោធន៍ បង្រៀនយូរឆ្នាំ។