ផ្សាយផ្ទាល់៖ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នារសៀលថ្ងៃទី៣ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។(សូមប្រញាប់រួសរាន់ ឡើង!ផុតកំណត់ទទួលពាក្យអាហារូបករណ៍១០០% នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។)

The Conferment of the Honorary Doctoral Degrees and the 2nd UC Scholarship Awarding Ceremony 2019 at the Southeast Asia Television and Radio (SEATV) Auditorium (at The University of Cambodia Campus)
ពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្របណ្ឌិតកិត្តិយស និងពិធីប្រគល់បណ្ណ ជ័យលាភីអាហារូបករណ៍លើកទី២របស់សាកលវិទ្យាលយកម្ពុជាឆ្នាំ២០១៩ នៅសាលមហោស្រពទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ (សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា)។
រីករាយថ្ងៃបុណ្យណូអែល Happy Merry Christmas
UC President’s Meeting with Graduate Students (MA & PhD) (from all colleges and schools) Date & Time: 14 Dec 2019, at 2:00 pm​ Venue: UC Conference Room, 1st Floor, UC Main Building, The University of Cambodia.
The University of Cambodia is hosting "The 4th UC Career Fair 2019" on 14 December 2019 (1st Floor). This event is open to the public. Interested candidates should come with their prepared CV. Good luck and see you on Saturday!
និស្សិតនៃមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាចូលរួម សិក្ខាសាលា សម្រាប់អ្នកសារព័ត៌មានលើកទី១០នៅ ទីស្តីការគណៈកម្មការមូលបត្រ

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា