ភ្នំពេញថ្ងៃទី២៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ បញ្ជីរាយនាមបេក្ខជនប្រឡងអាហារូបករណ៍ សម្តេចតេជោ ហ៊ុន សែន ចក្ខុវិស័យ ៥០០ ឆ្នាំ២០១៧ (K-Track) ដែលនឹងប្រព្រឹត្តទៅនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៨:០០ព្រឹក នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

Scholarship Awarding Ceremony 2015
The University of Cambodia’s 11th Annual Graduation Ceremony 2015
UC - Special Honorary Doctorate Conferment Ceremony to H.E. Dr. Philipp Rosler - Part I
So Clear is My Heart - Jackie Chan & Him Sivon (Live)
Wednesday, 27/04/16, The University of Cambodia (UC) New Hall: The "World Economic Forum Hall".
Jackie Chan's speech at the University of Cambodia, with an introduction by Uwe Morawetz
Students from Georgia Tech (USA) received a special lecture from the Dean of the Techo Sen School of Government and International Relations, Mr. Keo Chhea, where he discussed the ins and outs of ASEAN.
(Part2]Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on June 2, 2017 and members of the UC Student Senate taught them how to dance traditional Khmer style.

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា