សកម្មភាពរបស់និស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ចូលរួមក្នុងកម្មវិធីតាំងពិព័រណ៍ សម្ធិផលនៃសហប្រត្តិបត្តិការណ៍ Mekong-Lancang និងទស្សនាក្នុង វិមានសន្តិភាព នារសៀល ថ្ងៃ សៅរ៍ ទី២០ ខែមករា ឆ្នាំ ២០១៨៕

Pre-graduation photoshoot of Batch 2 students
Bachelor's Degree at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)
The 21st International High School Arts Festival Awards Ceremony, Tokyo, Japan, August 5, 2020 (Presided by Dr Haruhisa Handa)
The 21st International High School Arts Festival Awards Ceremony, Tokyo, Japan, August 5, 2020 (Presided by Dr. Haruhisa Handa)
20 Reasons to Study at The University of Cambodia.
Master's Degree at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា