សកម្មភាពសិស្សកំពុង ប្រលងអាហារូបករណ៍ ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ និងបរិញ្ញាបត្ររង នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។

សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សនិសិ្សត និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាជប៉ុនទាំងថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មីចូលរៀននៅថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។
ថ្នាក់ភាសាបារាំង ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង 🗓ចូលរៀនថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ សិក្សាជាមួយគ្រូ ដែលមានបទពិសោធន៍បង្រៀនយូរឆ្នាំ។
សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា សាលាមានបើកវគ្គសិក្សាថ្មីថ្នាក់ភាសាអង់គ្លេសពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង ដែលនឹងត្រូវចូលរៀនថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ សិក្សាជាមួយគ្រូ ខ្មែរ និងបរទេសដែលមានបទពិសោធន៍បង្រៀនយូរឆ្នាំ ។
ការប្រលងវគ្គពាក់កណ្ដាលវគ្គសិក្សាទី២ នៃឆ្នាំ សិក្សា ២០១៨ -២០១៩ សំរាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ថ្ងៃទី៧ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០១៩ ។
បទយកការណ៍និងកិច្ចសម្ភាសន៍ របស់និស្សិតនៃមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍ ជាមួយនិស្សិត សេម វីរៈបុត្រ ពីកត្តាអ្វីដែលជម្រុញឱ្យ យុវជនរូបនេះ ជ្រើសរើសមុខជំនាញសិក្សាផ្នែកច្បាប់ នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា។
H.E. Mr. Christopher B. Montero, Ambassador of the Philippines to Cambodia, inaugurates the Philippines Corner in the Handa Library.
Tree planting ceremony “Khmer Rumduol tree” by H.E. Christopher B. Montero, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of the Philippines to Cambodia, on 6 May 2019 at The University of Cambodia.
The Distinguished Ambassador Award Conferment Ceremony to H.E. Christopher B. Montero, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of the Philippines to Cambodia, on 6 May 2019 at The University of Cambodia.

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា