សកម្មភាពសិស្សកំពុង ប្រលងអាហារូបករណ៍ ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ និងបរិញ្ញាបត្ររង នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។

សកម្មភាពនិិស្សិតមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ (CMC) កំពុងសិក្សាតាម E-learning ប្រើប្រាស់កម្មវិធី Google Classroom និង Zoom ក្នុងការសន្ទនាជាក្រុមផ្ទាល់ៗ។
The University of Cambodia Campus
សួស្ដីមិត្តនិស្សិតនៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាទាំងអស់គ្នា ជាពិសេស មិត្តភក្តិនិស្សិតនៃមហាវិទ្យាល័យ ព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍...
The University of Cambodia will launch e-learning through Google Classroom starting April 1, 2020
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាមានផ្តល់អាហារូបករណ៍ពេញថ្លៃ ចំនួន ៥០០ កន្លែង សម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ វគ្គសិក្សាទី១ (Term I) ឆ្នាំសិក្សា ២០២០-២០២១
ការប្រឡងបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រនិងបរិញ្ញាបត្ររង វគ្គទី១ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៩ -២០២០។ សម័យប្រឡង: ថ្ងៃទី១០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២០
Prize-Bestowing Ceremony for International High School Arts Festival 2020 At the Cambodian National Level Co-organized by The University of Cambodia and International Foundation for Arts and Culture. March 7, 2020
Phnom Penh, March 6th , 2020,The University of Cambodia (UC) held the 100% (Full-tuition) Scholarship Agreement Orientation (Evening Session)

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា