ការធ្វើបទបង្ហាញតម្រង់ទិសអំពីកម្មវិធីបណ្ដុះបណ្ដាលថ្នាក់ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន នៅថ្ងៃទី១០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា

The University of Cambodia welcomes all students back for the second day of classes for Term III, Academic Year 2017-2018 on July 17, 2018. You can feel the excitement of students who are ready to learn and meet both old and new friends at the UC campus!
The University of Cambodia welcomes all students back for the first day of classes for Term III, Academic Year 2017-2018 on July 16, 2018. You can feel the excitement of students who are ready to learn and meet both old and new friends at the UC campus!
Foundation-Year Program Orientation at The University of Cambodia
The University of Cambodia reached another milestone today by signing a Memorandum of Understanding with the Global Technology University Board which is headquartered in California, USA. This will focus more on technology-driven curricula, business analytics and entrepreneurship where this millennial age is heading.
Here are some photos from today's pilot screening of EKG Services from Unigen and iMedrix on the 1st floor of The University of Cambodia main campus.
Sharing session of Professor Srikanth Jadcherla of iMedrix about
The University of Cambodia Warmly Welcomes H.E. Sayasith Prasith, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Lao People's Democratic Republic to the Kingdom of Cambodia, for his distinguished lecture on “The Relations Between Laos and Cambodia” .​ (include video)
11 July 2018: The Inauguration of the Laos Room on the 10th floor at The University of Cambodia Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and suit

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា