សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សនិសិ្សត និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាជប៉ុនទាំងថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មីចូលរៀននៅថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។

“The Forum for Success II, 2017: Education Skills and Jobs”. On 24 April 2017, Free Entry!!!
ប្រឡងនិស្សិតចូលរៀន ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី១៥ វគ្គទី២ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៦-២០១៧
The Scholarship Forum “How to successfully apply for scholarships in the U.S.”
SEATV Auditorium, 20 April 2017.
April 12, 2017: Representing H.E. Dr. Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, and Lok Chum Teav, the Vice President for Academic Affairs, Dr. Y Ratana, led a team of students, faculty, staff, UC Cambodian Red Cross Youth, and UC Student Senate members to Khmer-Soviet Friendship Hospital in order to bring financial support to Ms. Kruy Soklim, a UC student who got into an accident.
School of Graduate Studies – What We Do!
ល្ងាចថ្ងៃសៅរ៍ ទី ០៨ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៥ ល្ងាចក្រុមកីឡាករបាល់ទាត់ (UC) របស់សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បានធ្វើការប្រកួតជាមួយនឹងក្លឹបបាល់ទាត់ ខេមរា (KR FC)
Scholarship Forum

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ