The 7th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor H.E Dr. Sok An, Deputy Prime Minister and Minister in charge of the Office of the Council of Ministers Royal Government of Cambodia, with its seventh Honorary Doctorate in Political Science in 2006.

Activities for Exit Exams for Associate’s Degrees for Batch18 in Term 1; Bachelor’s Degrees for Batch 26 in Term 1; Master’s Degrees for Batch 15 16 17 18 19 & 20 Academic Year 2023-2024, on 09 April 2024.
យុវជនកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ប្រចាំសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ចំនួន ១០រូប បានចូលរួមជាមួយថ្នាក់ដឹកនាំទីស្នាក់ការកណ្តាលកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ក្នុងកម្មវិធីប្រគល់-ទទួលអំណោយរបស់កាកបាទក្រហមកម្ពុជា
The University of Cambodia (UC) today hosted its Academic Seminar 2024, led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីសូត្រមន្តលើករាសី ដើម្បីអបអរស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មីប្រពៃណីខ្មែរខាងមុខនេះ ក៏ដូចជាមានការសម្ដែងរបាំត្រុដិ ដែលសម្ដែងដោយក្រុមនិស្សិតសាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាពិសេសដើម្បីជូនពរឆ្នាំថ្មីដល់គណ:គ្រប់គ្រង បុគ្គលិក គណ:សាស្ត្រាចារ្យ និស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ បន្ទាប់ពីកម្មវិធីសូត្រមន្តលើករាសី និងការសម្ដែងរបាំត្រុដិរួចមក គណ:គ្រប់គ្រង គណ:សាស្រ្តចារ្យ មន្រ្តីបុគ្គលិក សិស្ស-និស្សិតទាំងអស់នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានបន្ត លេងល្បែងប្រជាប្រិយខ្មែរ
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និងក្រុមហ៊ុនទូរស័ព្ទ OPPO បានសហការរៀបចំការប្រគុំតន្ត្រីដ៏ធំអស្ចារ្យមួយ ដើម្បីអបអរពិធីស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មី ប្រពៃណីខ្មែរ

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា