The Center for English Studies at The University of Cambodia is pleased to announce our new term which will start on May 29th, 2017 and we are now offering special scholarships to all students. Please register now!

ថ្ងៃទី០២ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅ វិទ្យាល័យហ៊ុនសែនស្លាគូ
ទីក្រុងតូក្យូ ប្រទេសជប៉ុន នាព្រឹកថ្ងៃទី០២ ខែសីហា ឆ្នាំ២០២៣ សកម្មភាពពិធីប្រគល់រង្វាន់ជ័យលាភីមហោស្រពសិល្បៈថ្នាក់មធ្យមសិក្សាអន្តរជាតិលើកទី២៤។ លោក បាន ប៊ុនហេង នាយកការិយាល័យរដ្ឋបាលនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានដឹកនាំជ័យលាភីចំណាត់ថ្នាក់លេខ១ ប្រចាំឆ្នាំ២០២៣ តំណាងប្រទេសកម្ពុជា ប្អូនប្រុស ជុំ សុខសំបូរ ជាសិស្សថ្នាក់ទី១២A មកពីសាលាអន្តរជាតិឃើមុល ដើម្បីចូលរួមទទួលរង្វាន់ជ័យលាភីនាព្រឹកនេះ ក្រោមអធិបតីភាពឥស្សរជនជាន់ខ្ពស់របស់ប្រទេសជប៉ុន និងឯកឧត្តមបណ្ឌិត ហារុហ៊ីសា ហាន់ដា ប្រធានមូលនិធិអន្តរជាតិ ដើម្បីសិល្បៈ និងវប្បធ៌ (IFAC) នៃទីក្រុងតូក្យូ ប្រទេសជប៉ុន និងជាអធិការបតីនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។ សម្រាប់ដំណើរទស្សនកិច្ចនេះប្រព្រឹត្តទៅពីថ្ងៃ៣១ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០២៣ ដល់ថ្ងៃទី០៣ ខែសីហា ឆ្នាំ២០២៣ ក្នុងគោលបំណងចូលរួមពិធីប្រគល់រង្វាន់ជ័យលាភីមហោស្រពសិល្បៈថ្នាក់មធ្យមសិក្សាអន្តរជាតិលើកទី២៤ ការផ្លាស់ប្តូរបទពិសោធន៍ និងវប្បធម៌រវាងប្រទេសដែលបានចូលរួម និងប្រទេសជប៉ុន សម្រាប់សិល្បៈករវ័យក្មេងដែលមានឧបនិស្ស័យសិល្បៈគំនូរនាសម័យបច្ចុប្បន្ន។ សូមបញ្ជាក់ផង កម្មវិធីនេះត្រូវបានការឧបត្ថម្ភរបស់មូលនិធិអន្តរជាតិ ដើម្បីសិល្បៈ និងវប្បធម៌នៃទីក្រុងតូក្យូ ប្រទេសជប៉ុន ដែលដឹកនាំដោយឯកឧត្តមបណ្ឌិត ហារុហ៊ីសា ហាន់ដា អធិការបតីនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និងគាំទ្រដោយ លោកជំទាវ ឃឹម រ៉ានី ប្រធានសាកលវិទ្យាល័យស្តីទី នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាផងដែរ។
ថ្ងៃទី០២ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅ វិទ្យាល័យសុខអានសំរោង
ថ្ងៃទី០២ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅ វិទ្យាល័យហ៊ុនសែនឈើទាល
ថ្ងៃទី០១ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅ វិទ្យាល័យជាស៊ីមតាកែវ
ថ្ងៃទី០១ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅ វិទ្យាល័យប៊ុនរ៉ានីហ៊ុនសែនបាទី
ថ្ងៃទី០១ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅ វិទ្យាល័យសម្ដេចឪ
ថ្ងៃទី០១ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០២៣ សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយកម្មវិធីសិក្សា និង កម្មវិធីអាហារូបករណ៍ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (UC) ដោយការិយាល័យកិច្ចការសាធារណៈ ទំនាក់ទំនង និងអតីតនិស្សិត (OPACA) ដោយធ្វើការចែកនូវសៀវភៅព័ត៌មាន (Booklet) ដល់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សនៅ វិទ្យាល័យស្លារម

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា