វេទិកាអាហារូបករណ៍(វគ្គ៥)ScholarshipForum [EPS05]ចែករំលែកនូវបទពិសោធន៍ ចំណេះដឹងនិង ព័ត៌មានពាក់ព័ន្ធនឹងអាហាររូបករណ៍ព្រមទាំងការដាក់ ពាក្យស្នើសុំអាហារូបករណ៍ ។

សាកទាយទាំងអស់គ្នាថាតើក្រុមណានឹងបានឡើងទៅកាន់វគ្គ ពាក់កណ្ដាលផ្ដាច់ព្រ័ត្រសម្រាប់ពូលB?ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតពាន រង្វាន់បាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា២០១៩ សម្រាប់ថ្ងៃ អាទិត្យ ទី០៧ ខែកក្តដា ឆ្នាំ២០១៩ ស្អែកនេះ ចាប់ពីម៉ោង៣:៣០នាទីតទៅ។
ការប្រកួតពានរង្វាន់បាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ២០១៩បានត្រឡប់មកវិញហើយក្នុងវគ្គជម្រុះក្នុងពូលក្រោយ ពីសំរាកអស់រយៈពេល២សប្តាហ៍.ជួបគ្នានៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី០៦ ខែកក្តដា ឆ្នាំ២០១៩​ ខាងមុខនេះ។ ចាប់ផ្តើមនៅម៉ោង៣ៈ៣០​នាទី
នាងខ្ញុំឈ្មោះលីនសុលីណាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ខ្ញុំបាទឈ្មោះ សេង វាសនា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
The activities of staff and students of The University of Cambodia providing information about the study program at Kompot province on 1 & 2 July 2019.
A big congratulation to all Master Students Batch 2, Academic Year 2017-2019 who successfully completed their Master Research Papers (MRPs) as partial requirement for their Master Degree! Welldone!
មកស្តាប់ និស្សិត រឿន វាសនា ចែករំលែកបទពិសោធន៍ ពីការសិក្សា រៀន ២ មហាវិទ្យាល័យ ផង និងធ្វើការផង
នាងខ្ញុំឈ្មោះឡេងម៉ាឡាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា