ទំនាក់ទំនងសាកសួរព័ត៌មានបន្ថែមតាមរយៈ លេខទូរស័ព្ទទំនាក់ទំនង៖ 093 777 226 ឬ 096 47 07 307

ការសម្តែងឈុតល្ខោនអប់រំរបស់ក្រុមសិល្បៈយុវនិស្សិត : សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សម្តែងរឿង “យុវជន-យុវតី ដើម្បីបេតិកភណ្ឌជាតិ” នាព្រឹកថ្ងៃទី២៧ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៩។ ប្រភព៖ ក្រសួងវប្បធម៌ និងវិចិត្រសិល្ប:
ឱកាសពិសេស!!! សម្រាប់វគ្គសិក្សាទី២ បានមកដល់ទៀតហើយគឺអាហារូបករណ៍ ៥០% ច្រើនកន្លែង! ច្រើនប្រភេទ! ពីសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។
សូមចូលរួមអបអរសាទរដល់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលបានទទួលជ័យលាភីលេខ១ ក្នុងកម្មវិធី យុវជនជជែកពិភាក្សា ក្រោមប្រធានបទ៖ «ការលើកកម្ពស់សមភាពយេនឌ័រ» ដើម្បីអបអរសាទរ ទិវានារីអន្តរជាតិ ៨មីនា ដែលរៀបចំដោយ ក្រសួងកិច្ចការនារី នៅស្ថានីយ៍ទូរទស្សន៍ជាតិកម្ពុជានៅថ្ងៃទី២៥ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ ២០១៩។
សកម្មភាពបុគ្គលិកសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាចូលរួម <<វេទិកាពិព័រណ៌ ស្តីពីការតម្រង់ទិសក្នុងការជ្រើសរើសមុខវិជ្ជាសិក្សា និងអាជីពការងារសម្រាប់កុមារីនាពេលអនាគត>>
On the 21st and 23rd February 2019, staff and students of The University of Cambodia disseminated information about UC at Olympic Stadium in "Cambodia's Science and Engineering Festival"
ឱកាសពិសេស!!! សម្រាប់វគ្គសិក្សាទី២ បានមកដល់ទៀតហើយគឺអាហារូបករណ៍ ៥០% ច្រើនកន្លែង! សម្រាប់លោកគ្រូអ្នកគ្រូទាំងរដ្ឋ និងឯកជនទាំងអស់ ពីមហាវិទ្យាល័យអប់រំនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។
យើងទាំងអស់គ្នាជឿជាក់លើមហាវិទ្យាល័យអប់រំ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។ វគ្គសិក្សាថ្មី! វគ្គសិក្សាទី២នៃឆ្នាំសិក្សា២០១៨-២០១៩ នឹងចូលរៀននៅថ្ងៃទី០៤ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៩ខាងមុខនេះ។ ផ្ដល់ជូនអាហារូបករណ៍៥០% សម្រាប់លោកគ្រូអ្នកគ្រូទាំងរដ្ឋ និងឯកជនទូទាំងប្រទេស។
សូមអនុមោទនាពិធីបុណ្យមាឃបូជាថ្ងៃអង្គារ ១៥ កើត ខែមាឃ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិស័ក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៩ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៩។