ប្រឡងនិស្សិតចូលរៀន ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី១៥ វគ្គទី២ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៦-២០១៧

(Part 3) “The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.”
(Part 2) “The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.”

( Part1) The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.
Phnom Penh, December 14, 2017: Dean of Techo Sen School of Government and International Relations, The University of Cambodia, met with Mr. Adarsh K Mishra, Attache (ITEC) Embassy of India, Phnom Penh for discussing on organzing Cambodia-India Scholarship Forum.
College of Social Sciences students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon, 14 December 2017.
“The Tony Fernandes School of Business students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Morning, 14 December 2017.” (Video)
“Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Wednesday evening, 13 December 2017.”