ប្រឡងនិស្សិតចូលរៀន ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី១៥ វគ្គទី២ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៦-២០១៧

L’Université du Cambodge ouvre un cours de préparation au DELF B1 B2 aux apprenants francophones en besoin pour obtenir des bourses dans des pays francophones et surtout en France. Les apprenants étudieront le manuel « Le DELF B1 B2 REUSSITE 100% » et d’autres documents supplémentaires et avec des enseignants cambodgiens ou français natifs possédant le C1 ou le master de la langue française qui ont de l’expérience dans l’enseignement. Le cours commencera le 28 mai 2018. L’Université du Cambodge offre une remise de plus de 40%.
The media students of The College of Media and Communications of The University of Cambodia had a study tour at PNN TV station on April 27, 2018 to learn more on media news production and high-end broadcasting system so that students will learn more on practical observation apart from classroom learning and practices.
ប្រឡងនិស្សិតចូលរៀន ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី១៦ វគ្គទី២ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨ សម័យប្រឡងថ្ងៃទី២៨ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
THE CONFERMENT OF THE HONORARY DOCTORAL DEGREE ON JUSTICE DALVEER BHANDARI AND THE UC DISTINGUISHED PROFESSORSHIP IN HUMANITIES ON PROFESSOR ACHYUTA SAMANTA PHNOM PENH, THURSDAY APRIL 26, 2018
Phnom Penh, April 26th, 2018 at 8:30 AM: The University of Cambodia led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs, held a meeting with delegates from Yeoju Institute of Technology, South Korea, which was led by Mr. Lee, Jung Cheol, Director of Department of International Affairs. Both parties discussed to promote and strengthen the signed MoU and increase future collaboration between both institutions.
The digital world influences every part of our lives, and this video is about the latest digital trends. The commentator is a German Professor, Mario Voigt, who is a leading researcher on digital transformation and is also an advisor to Germany’s major political party, the CDU. This video was sponsored by the Konrad Adenauer Foundation, and was produced by the Dean of Graduate Studies, Dr Mike Minehan.
Time Magazine April 30/May7, 2018: Cambodia- Building Tomorrow’s Leaders