ផ្សាយផ្ទាល់៖ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នារសៀលថ្ងៃទី៣ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។(សូមប្រញាប់រួសរាន់ ឡើង!ផុតកំណត់ទទួលពាក្យអាហារូបករណ៍១០០% នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។)

#UCCambodia #CoE #UCambodia #UCPhnomPenh
#UCCambodia #TSS #UCambodia #UCPhnomPenh
The UC Alumni Network Dr. Hong Kimcheang, Class of 2007 Graduated from the BA degree in English Literature from the College of Arts, Humanities and Languages of The University of Cambodia. He went on to complete his PhD degree at university in Thailand. Currently he is the President of the Kampong Speu Institute of Technology. #UCCambodia #UCAlumni #UCAlumniNetwork #UCambodia #UCPhnomPenh
"Singapore Sets Example in Public Service” FLASHBACK: This article is from The UC Bulletin (Volume 3, June 2009). #UCCambodia #UCBulletin #UCambodia #UCPhnomPenh
#UCCambodia #UCambodia #UCPhnomPenh