ភ្នំពេញថ្ងៃទី២៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ បញ្ជីរាយនាមបេក្ខជនប្រឡងអាហារូបករណ៍ សម្តេចតេជោ ហ៊ុន សែន ចក្ខុវិស័យ ៥០០ ឆ្នាំ២០១៧ (I-Track)ដែលនឹងប្រព្រឹត្តទៅនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៨:០០ព្រឹក នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

We are one MV Final 31 May, 2017 created by CMC
Cambodia 2017 - Open Forum The ASEAN Dream
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream - Rule of Law Importance" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream - Information Reliability" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream - Freedom of Movement" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream: Progress" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream: Focus on People" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017