ភ្នំពេញថ្ងៃទី២៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ បញ្ជីរាយនាមបេក្ខជនប្រឡងអាហារូបករណ៍ សម្តេចតេជោ ហ៊ុន សែន ចក្ខុវិស័យ ៥០០ ឆ្នាំ២០១៧ (I-Track)ដែលនឹងប្រព្រឹត្តទៅនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៨:០០ព្រឹក នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

ពិធីប្រគល់បណ្ណសរសើរដល់និស្សិតឆ្នើមប្រចាំឆ្នាំសិក្សា ២០១៨-២០១៩
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាចែកសញ្ញាបត្រនិស្សិតជ័យ លាភីជិត៤០០នាក់ ។(ព័ត៌មានអាស៊ីអាគ្នេយ៍ យប់នេះ ២៦ ១២ ២០១៩)
(Live( The 15th UC Annual Graduation Commencement [Time: 2:30 pm; Venue: The SEATV Auditorium, UC Campus]
ផ្សាយផ្ទាល់៖ កាប្រគុំតន្រ្តីសប្បុរសធម៌ អបអរសាទរពិធីចូលឆ្នាំសកល 2020 😉 ក្រោមប្រធានបទ “ឆ្នាំថ្មី ក្ដីសង្ឃឹមថ្មី”
Merry Christmas and Happy New Year 2020 to all friends, students and faculty members of CMC.
Happy Holidays from The University of Cambodia!
26th December 2019: HAPPY GRADUATION DAY, UC!
សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា កម្មវិធីសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាប័ត្រនិងបរិញាប័ត្រជាន់ខ្ពស់វគ្គថ្មីចាប់បើកហើយ!