ភ្នំពេញថ្ងៃទី២៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ បញ្ជីរាយនាមបេក្ខជនប្រឡងអាហារូបករណ៍ សម្តេចតេជោ ហ៊ុន សែន ចក្ខុវិស័យ ៥០០ ឆ្នាំ២០១៧ (K-Track) ដែលនឹងប្រព្រឹត្តទៅនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៨:០០ព្រឹក នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

UC student Chin Sokvin directed this video, which won first prize in the UC Video Competition under the category “Why I love UC.”
UC student Nhek Sreyleak directed this video, which won third prize in the UC Video Competition under the category “UC in 2 minutes.”
UC student Ieng Sovannareach directed this video, which won second prize in the UC Video Competition under the category “UC in 2 minutes.”
អបអរសាទរចំពោះនិស្សិត សេង សុភា ដែលបានទទួលជ័យជំនះក្នុងកម្មវិធី "យុវសិល្បករពេជ្រកំពុងច្នៃ-អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ឆ្នាំ ២០១៧" ផ្នែកចំរៀង កាលពីរសៀលថ្ងៃ ៩ ខែកម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៨ ម្សិលមិញនេះ៕
UC student Keo Marady Eden directed this video, which won first prize in the UC Video Competition under the category “UC in 2 minutes.”
UC student Sao Sokeng directed this video, which won third prize in the UC Video Competition under the category “A day at UC.”