ភ្នំពេញថ្ងៃទី២៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ បញ្ជីរាយនាមបេក្ខជនប្រឡងអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ឆ្នាំ២០១៧ ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង (K-Track) ដែលនឹងប្រព្រឹត្តទៅនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ៨:០០ព្រឹក នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

Pre-graduation photoshoot of Batch 2 students
Bachelor's Degree at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)
The 21st International High School Arts Festival Awards Ceremony, Tokyo, Japan, August 5, 2020 (Presided by Dr Haruhisa Handa)
The 21st International High School Arts Festival Awards Ceremony, Tokyo, Japan, August 5, 2020 (Presided by Dr. Haruhisa Handa)
20 Reasons to Study at The University of Cambodia.
Master's Degree at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)