សកម្មភាពហ្វឹកហាត់កីឡាបាល់ទាត់របស់ក្រុមបុគ្គលិកនៃ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានឈ្មោះថា UC-U66 FC ប្រចាំសប្តាហ៍ ថ្ងៃសៅរ៍ ៤កើត ខែបឋមាសាឍ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិស័ក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៦ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨​។

នាងខ្ញុំឈ្មោះឡេងម៉ាឡាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ខ្ញុំបាទឈ្មោះ តាត ​វិជ្ជា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
A workshop on Basic Photography by CMC on June 29, 2019. Thanks to Soy Dararoth and Chork Vichhai as the presenters. And thanks to all media students and public for your participation.
ថ្ងៃទី២៩ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ សាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបានរៀបចំកម្មវិធីប្រឡងសាកល្បង ការពារនិក្ខេបបទបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បណ្ឌិត និងថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់។
នាងខ្ញុំឈ្មោះ សួន​ ករុណា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
On 28 June 2019, the management team of The University of Cambodia, led by Ms. Gina Lopez, Vice President for International Affairs, held a send-off ceremony to the EU-SHARE exchange students. The team thanked the students for choosing to study at UC, and delivered their transcripts and other essential documents for them. We wish them all the best!
ខ្ញុំបាទឈ្មោះម៉េងលីហ៊សព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
នាងខ្ញុំឈ្មោះ ជួង ស្រីឌឿន សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា