សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមគោរពអញ្ជើញសាធារណៈជន ដែលជាអាណាព្យាបាលសិស្ស និស្សិត ជាពិសេសសិស្សានុសិស្សដែលទើបបញ្ចប់ការប្រលង សញ្ញាបត្រទុតិយភូមិ

UC student Ieng Sovannareach directed this video, which won second prize in the UC Video Competition under the category “UC in 2 minutes.”
អបអរសាទរចំពោះនិស្សិត សេង សុភា ដែលបានទទួលជ័យជំនះក្នុងកម្មវិធី "យុវសិល្បករពេជ្រកំពុងច្នៃ-អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ឆ្នាំ ២០១៧" ផ្នែកចំរៀង កាលពីរសៀលថ្ងៃ ៩ ខែកម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៨ ម្សិលមិញនេះ៕
UC student Keo Marady Eden directed this video, which won first prize in the UC Video Competition under the category “UC in 2 minutes.”
UC student Sao Sokeng directed this video, which won third prize in the UC Video Competition under the category “A day at UC.”
On February 08th, 2018, The University of Cambodia led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs, held a meeting with delegates from University of Bhayangkara Jakarta Raya, Indonesia, which was led by Ms. Diah Ayu Permatasari, Vice Rector for Cooperation, IT and Research, University of Bhayangkara Jakarta Raya, Indonesia. Both parties discussed possibilities about future collaboration.
Nous avons le grand plaisir de vous informer que notre nouvelle session (cours de français) débutera le 14 mars 2018. Les étudiants peuvent passer un test de placement du lundi au dimanche pendant les heures de travail ou nous contacter pour plus d’informations au 093 777 991 (086 535 335 parlant français). Merci beaucoup !
អបអរសាទរ ខួបលើកទី១៥ ឆ្នាំនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ២០០៣-២០១៨ Celebrating the 15th Anniversary of The University of Cambodia 2003-2018