សិស្សនិស្សិតរបស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មកធ្វើទស្សនកិច្ចសិក្សានៅក្រុមហ៊ុន ខ្មែរ ប៊ែវើរីជីស នាថ្ងៃទី១២ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៩។

Jackie Chan's speech at the University of Cambodia, with an introduction by Uwe Morawetz
Students from Georgia Tech (USA) received a special lecture from the Dean of the Techo Sen School of Government and International Relations, Mr. Keo Chhea, where he discussed the ins and outs of ASEAN.
(Part2]Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on June 2, 2017 and members of the UC Student Senate taught them how to dance traditional Khmer style.
(Part1]Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on June 2, 2017 and members of the UC Student Senate taught them how to dance traditional Khmer style.
ការិយាល័យចុះឈ្មោះ និងផ្ដល់ពត៌មាននៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានផ្លាស់ប្ដូរទីតាំងថ្មី ដែលទីតាំងថ្មីនេះ គឺនៅទល់មុខការិយាល័យចុះឈ្មោះ និងផ្ដល់ពត៌មានចាស់។
We are one MV Final 31 May, 2017 created by CMC
Cambodia 2017 - Open Forum The ASEAN Dream
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on