សិស្សនិស្សិតរបស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មកធ្វើទស្សនកិច្ចសិក្សានៅក្រុមហ៊ុន ខ្មែរ ប៊ែវើរីជីស នាថ្ងៃទី១២ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៩។

ការប្រឡងបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ លើកទី៣ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៨ -២០១៩។ សម័យប្រឡង: ថ្ងៃទី២៦ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩ មណ្ឌលប្រឡង:សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
Indonesian Philanthropist Tahir Receives Honorary Doctorate in Cambodia
On Friday, 25 October 2019, Dato' Sri Prof. Dr. Tahir, MBA (featured right with Mr Bill Gates at the center) was conferred an Honorary Doctoral degree in International Business, the UC Distinguished Professorship in Humanities, and an Honorary Membership of the Board of Trustees of The University of Cambodia. He then took part in delivering the scholarship certificates to the students who received the university scholarships during the UC Scholarship Awarding Ceremony. The University of Cambodia wishes to sincerely congratulate Dato' Sri Prof. Dr. Tahir, MBA, for his many outstanding achievements! UC also welcomes Dato’ Sri Prof. Dr. Tahir, MBA, as an eminent member of The University of Cambodia!
(ផ្សាយផ្ទាល់៖) ពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្របណ្ឌិតកិត្តិយស និងបណ្ណជ័យលាភីអាហារូបករណ៍ ឆ្នាំ២០១៩។ នៅសាលមហោស្រពទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ថ្ងៃសុក្រ ទី២៥ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ផ្តល់សញ្ញាបត្រសាស្ត្រាចារ្យកិត្តិយស ដល់បណ្ឌិត RIKHI Thakral ។(ព័ត៌មានអាស៊ីអាគ្នេយ៍យប់នេះ ២៤ ១០ ២០១៩)
On 24 October 2019, The University of Cambodia hosted the Conferment of the UC Distinguished Professorship on Dr. Rikhi Thakral, Executive Director of the Thakral Group, Singapore.
(LIVE) The Conferment of the UC Distinguished Professorship on Dr. Rikhi Thakral, Executive Director, Thakral Group, Singapore on 24 October 2019
ដំណឹងពិសេស សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានបើកវគ្គសិក្សាថ្មី!!! គឺវគ្គសិក្សាទី១ ចូលរៀនលើកទី២ ដែលនឹងចូលរៀននៅថ្ងៃទី២៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៩ ។