សកម្មភាពរបស់អង្គការ Caring For Cambodia ដែលបានដឹកនាំសិស្សចំនួន ១២នាក់មកពីខេត្តសៀមរាបដើម្បី ចុះមកធ្វើទស្សនកិច្ចសិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ថ្ងៃទី ៦ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ២:០០ រសៀល

(ផ្សាយផ្ទាល់៖ Part ll)សិក្ខាសាលាស្តីពី “នយោបាយការបរទេសកម្ពុជា៖បច្ចុប្បន្នភាព”រៀបចំដោយ សាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិនៃសាលកវិទ្យាល័យកម្ពុជា ថ្ងៃទី៧ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៨ ចាប់ពីម៉ោង ៨:៣០នាទីព្រឹក រហូតដល់ម៉ោង ១២:០០ រសៀល នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាន់ទី១០ បន្ទប់កម្ពុជា។
(ផ្សាយផ្ទាល់៖)សិក្ខាសាលាស្តីពី “នយោបាយការបរទេសកម្ពុជា៖បច្ចុប្បន្នភាព”រៀបចំដោយ សាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិនៃសាលកវិទ្យាល័យកម្ពុជា ថ្ងៃទី៧ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៨ ចាប់ពីម៉ោង ៨:៣០នាទីព្រឹក រហូតដល់ម៉ោង ១២:០០ រសៀល នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាន់ទី១០ បន្ទប់កម្ពុជា។
អបអរឆ្នាំថ្មីតន្ត្រីយុវជន នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ពិធីសូត្រមន្តលើករាសីក្នុងឱកាសចូលឆ្នាំថ្មីប្រពៃណីខ្មែរខាងមុខនេះ ក៏ដូចជាមានការសម្ដែងរបាំត្រុដិ ដែលសម្ដែងដោយ សមាគមរស្មីកម្ពុជា ព្រមទាំងពីធីកាត់ខ្សែបូបើកកម្មវិធីក្រោមអធិបតីភាព របស់ឯកឧត្ដមបណ្ឌិត កៅ គឹមហួន និងកម្មវិធីបន្ទាប់គឺការលេងល្បែងប្រជាប្រិយខ្មែរ​របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ។
On Tuesday, April 3, 2018, The University of Cambodia Cambodian Red Cross Youth (UCCRCY), in collaboration with the AIP Foundation, hosted a
An interview with two students from The University of Cambodia who were crowned No. 3 in the Regional Championship of the CIMB ASEAN Stock Challenge 2.0. Six countries participated in the event which was held in Indonesia on January 15, 2018.