សកម្មភាពរបស់អង្គការ Caring For Cambodia ដែលបានដឹកនាំសិស្សចំនួន ១២នាក់មកពីខេត្តសៀមរាបដើម្បី ចុះមកធ្វើទស្សនកិច្ចសិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ថ្ងៃទី ៦ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៧ វេលាម៉ោង ២:០០ រសៀល

The University of Cambodia hosted the 2nd Annual Student Academic Leadership Conference from December 13-16 2017.
The University of Cambodia hosted a seminar on "Law on Accounting and Auditing" on December 11, 2017.
The University of Cambodia hosted a Career Fair from 1st December to 2nd December 2017.
ការប្រឡងបញ្ចប់ការសិក្សា ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ជំនាន់ទី២០ វគ្គទី១ ឆ្នាំ សិក្សា ២០១៧-២០១៨ នៅថ្ងៃទី៣០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
On March 30, 2018, the Management Team, faculty, staff and 100 members of The UC Student Federation participated in the world's longest weaving craft project, measuring 1000 meters, breaking "the World’s record of the longest Krama" at the cremation site in Phnom Penh.
ហេតុអីត្រូវជ្រើសរើសយកជំនាញសិក្សាផ្នែកអប់រំ នៅមហាវិទ្យាល័យអប់រំ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា?
កម្រងវីដេអូរូបភាពស្តីពីសកម្មភាពទស្សនកិច្ចសិក្សា និងការងាររសប្បុរសធម៌បស់និស្សិតមហាវិទ្យាល័យអប់រំ
The Inauguration of the Thakral Corporation LTD Room presided by Mr. Natarajan Subramaniam, Chairman of Thakral Corporation Limited, and His Excellency Dr. Kao Kim Hourn, Founder, Chairman of the Board of Trustees and the President of The University of Cambodia on 28 November 2017.