ប្រឡងបញ្ចប់ការសិក្សារបស់និស្សិតថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី ៩, ១០, ១១, ១២ និង ១៣ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៦-២០១៧

College of Media and Communications students present at the Student Academic Leadership Conference on Friday afternoon, 15 December 2017.
UC Student Federation students present at the Student Academic Leadership Conference on Friday Morning, 15 December 2017.
Today is the third day of the 2nd annual Student Academic Leadership Conference. This event is hosted by students, for students at The University of Cambodia and will take place December 13-16, 2017 during the Morning, Afternoon, and Evening Sessions in the AirAsia Hall on the 8th floor.
College of Education students present at the Student Academic Leadership Conference on Friday Morning , 15 December 2017.
“College of Science and Technology students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Evening, 14 December 2017.”