ប្រឡងបញ្ចប់ការសិក្សារបស់និស្សិតថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី ៩, ១០, ១១, ១២ និង ១៣ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៦-២០១៧

ថ្ងៃសុក្រ​ ២រោច ឆ្នាំរកា នព្វស័ក ព.ស ២៥៦១ ត្រូវនឹងថ្ងៃសុក្រ ទី២ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៨ សកម្មភាពសិក្សារបស់សិស្សនិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាកម្ពុជា ។
ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១រោច ឆ្នាំរកា នព្វស័ក ព.ស ២៥៦១ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៨ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សូមស្វាគមន៍
The Distinguished Lecture from Dr. Ishmael Noko, the awarding of the UC Professorship in Peace Studies, and the signing of the MOU.
The TFSB Women's Football Cup II evening 28-January-2018.
ការបោះឆ្នោតជ្រើសតាំងសភានិស្សិត​ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា អាណត្តិទី១២ នៅថ្ងៃទី២៧ ខែមករា ឆ្នាំ២០១៨
The Inauguration of the Japan Room and Ambassador Lecture Series on “The 65 Years of Cambodia-Japan Diplomatic Relations” at 2:30PM
សកម្មភាពរបស់និស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ចូលរួមក្នុងកម្មវិធីតាំងពិព័រណ៍ សម្ធិផលនៃសហប្រត្តិបត្តិការណ៍ Mekong-Lancang និងទស្សនាក្នុង វិមានសន្តិភាព នារសៀល ថ្ងៃ សៅរ៍ ទី២០ ខែមករា ឆ្នាំ ២០១៨៕
On January 19th, 2018, The University of Cambodia led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs, held a meeting with delegates from the College of National Resources , Royal University of Bhutan (RUB), Bhutan, which was led by Dr. Phuri Dorji , President of College of National Resources , Royal University of Bhutan . Both parties discussed possibilities about future collaboration.