សកម្មភាពរបស់សហព័ន្ធនិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នៅថ្ងៃទី ៦ រហូតដល់ថ្ងៃទី ៧ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៧ ចូលរួមក្នុង«ពិធីបួងសួង និងអបអរសាទរ ការបញ្ចូលតំបន់សំបូរព្រៃគុកក្នុងបញ្ជីបេតិកភណ្ឌពិភពលោក»...

សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាថ្មីសម្រាប់ ភាសាជប៉ុន (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ ដោយផ្តល់អាហារូបករណ៍ជាច្រើនសំរាប់សិស្ស-និស្សិត។
សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាថ្មីសម្រាប់ ភាសាកូរ៉េ (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ ដោយផ្តល់អាហារូបករណ៍ជាច្រើនសំរាប់សិស្ស-និស្សិត។
កម្មវិធីរឭកគុណ ក្រោមប្រធានបទ៖ ការដឹងគុណមានគ្រប់ទីកន្លែង ដែលរៀបចំដោយៈ សភានិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា (មានេវីឌីអូ)
ផ្សារមូលបត្រ​​​​​​​​​​អាជីវកម្មមូលបត្រ​និងការពង្រឹងការអនុវត្តច្បាប់ (មានវីឌីអូ)
Activities of Graduate Students doing Chapter Summary Presentation of Educational Sociology Course in Term 3.
ជំនាញជីវិត ៖ “ការតាំងពិព័រណ៍ សិល្បៈច្នៃប្រឌិត” នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា
អាហារូបករណ៍ ១០០ភាគរយ ៥០០ កន្លែងសម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ
Announcement on The University of Cambodia Now Offering Over 1,400 Scholarships for 2017-2018

Upcoming events