សកម្មភាពរបស់សហព័ន្ធនិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នៅថ្ងៃទី ៦ រហូតដល់ថ្ងៃទី ៧ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៧ ចូលរួមក្នុង«ពិធីបួងសួង និងអបអរសាទរ ការបញ្ចូលតំបន់សំបូរព្រៃគុកក្នុងបញ្ជីបេតិកភណ្ឌពិភពលោក»...

The Center for English Studies(CES) at The University of Cambodia is pleased to announce our new term which will start on October 16th, 2017 and we are now offering special scholarships to all students.
Phom Penh, 15 September 2017: The First Consultation Forum on Higher Education Studies and Scholarship Opportunities at The University of Cambodia.
A Talk on "How a Secret Elevator Pitch Technique Secured my Students Millions in Start-up Funding" by Dr. Tan Kwan Hong, a Professor and Academic Advisor to universities and institutions in Singapore, an International Speaker and specializing in business strategy, business innovation and corporate communications.
Phnom Penh 08 September 2017, CIMB ASEAN Stock Challenge 2017: Presentation by CIMB Bank and CSX (Cambodia Security Exchange). A challenge to students in terms of stock trading skills and knowledge which is national and regional in scope of participating universities.
សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមគោរពអញ្ជើញសាធារណៈជន ដែលជាអាណាព្យាបាលសិស្ស និស្សិត ជាពិសេសសិស្សានុសិស្សដែលទើបបញ្ចប់ការប្រលង សញ្ញាបត្រទុតិយភូមិ
On 21 and 22 August 2017, Nara Sokhema, an alumna and a faculty member of The University of Cambodia’s The Tony Fernandes School of Business, was invited to be one of the facilitators and speakers at the “Future Energy Forum” at the Expo 2017 in Astana,
"How to apply for the EU-Share Scholarship Program" by Ms. Tep Sopheavatey from the College Social Sciences of The University of Cambodia (Major: International Relations).
Phnom Penh, September 5, 2017 Undergraduate Midterm Centralized Examinations, Term 3, 2016-2017

Upcoming events