សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%

ដើម្បីចូលរួមលើកកម្ពស់លើវិស័យអប់រំ និងការអភិវឌ្ឍធនធានមនុស្សនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ក៏ដូចជាការលើកទឹកចិត្តដល់ប្អូនៗដែលស្រឡាញ់ការសិក្សាអោយមានឱកាសបន្តការសិក្សាថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា។ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នឹងផ្តល់អាហារូបករណ៍ អាហារូបករណ៍១០០%សម្រាប់សិស្សឆ្នើមនិទ្ទេស A ទាំងអស់ក្នុងសម័យប្រលងមធ្យមសិក្សាទុតិយភូមិឆ្នាំ ២០១៧ ដោយមិនចាំបាច់មានការប្រឡងឡើយ ។

ប្រញាប់ឡើង មកដាក់ពាក្យចូលរៀន នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដើម្បីទទួលបានអាហារូបករណ៍នេះ ចាប់ពីពេលផ្សាយដំណឹងនេះតទៅ។

ព័ត៌មានបន្ថែមៈ សូមទាក់ទងមកសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅ ផ្លូវណ័រប្រ៊ីត សង្កាត់ទឹកថ្លា ខណ្ឌសែនសុខ រាជធានីភ្នំពេញ
ឬ តាមទូរស័ព្ទលេខ៖ ០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៤ /០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៦ / ០៦០ ៣៣៣៣ ៤៦/ 093 77 75 76 / 093 888 552 នៅរៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ ឬ តាមរយៈ Email: info@uc.edu.kh, admissions@uc.edu.kh

សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាថ្មីសម្រាប់ ភាសាជប៉ុន (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ ដោយផ្តល់អាហារូបករណ៍ជាច្រើនសំរាប់សិស្ស-និស្សិត។
សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាថ្មីសម្រាប់ ភាសាកូរ៉េ (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ ដោយផ្តល់អាហារូបករណ៍ជាច្រើនសំរាប់សិស្ស-និស្សិត។
កម្មវិធីរឭកគុណ ក្រោមប្រធានបទ៖ ការដឹងគុណមានគ្រប់ទីកន្លែង ដែលរៀបចំដោយៈ សភានិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា (មានេវីឌីអូ)
ផ្សារមូលបត្រ​​​​​​​​​​អាជីវកម្មមូលបត្រ​និងការពង្រឹងការអនុវត្តច្បាប់ (មានវីឌីអូ)
Activities of Graduate Students doing Chapter Summary Presentation of Educational Sociology Course in Term 3.
ជំនាញជីវិត ៖ “ការតាំងពិព័រណ៍ សិល្បៈច្នៃប្រឌិត” នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា
អាហារូបករណ៍ ១០០ភាគរយ ៥០០ កន្លែងសម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ
Announcement on The University of Cambodia Now Offering Over 1,400 Scholarships for 2017-2018

Upcoming events