សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%

ដើម្បីចូលរួមលើកកម្ពស់លើវិស័យអប់រំ និងការអភិវឌ្ឍធនធានមនុស្សនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ក៏ដូចជាការលើកទឹកចិត្តដល់ប្អូនៗដែលស្រឡាញ់ការសិក្សាអោយមានឱកាសបន្តការសិក្សាថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា។ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នឹងផ្តល់អាហារូបករណ៍ អាហារូបករណ៍១០០%សម្រាប់សិស្សឆ្នើមនិទ្ទេស A ទាំងអស់ក្នុងសម័យប្រលងមធ្យមសិក្សាទុតិយភូមិឆ្នាំ ២០១៧ ដោយមិនចាំបាច់មានការប្រឡងឡើយ ។

ប្រញាប់ឡើង មកដាក់ពាក្យចូលរៀន នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដើម្បីទទួលបានអាហារូបករណ៍នេះ ចាប់ពីពេលផ្សាយដំណឹងនេះតទៅ។

ព័ត៌មានបន្ថែមៈ សូមទាក់ទងមកសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅ ផ្លូវណ័រប្រ៊ីត សង្កាត់ទឹកថ្លា ខណ្ឌសែនសុខ រាជធានីភ្នំពេញ
ឬ តាមទូរស័ព្ទលេខ៖ ០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៤ /០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៦ / ០៦០ ៣៣៣៣ ៤៦/ 093 77 75 76 / 093 888 552 នៅរៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ ឬ តាមរយៈ Email: info@uc.edu.kh, admissions@uc.edu.kh

វគ្គបណ្តុះបណ្តាល អំពី សុវត្ថិភាពចរាចរណ៍ដល់យុវជនគំរូដើម្បីសុវត្ថិភាពចរាចរណ៍ ថ្ងៃទី២៤ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧
ពិធីជប់លៀងឆ្លងឆ្នាំជូនដល់គណៈសាស្រ្តាចារ្យ បុគ្គលិកសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា និងបុគ្គលិកស្ថានីយ៍ទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ឆ្នាំ2017។
ឱកាសពិសេស!!! បានមកដល់ហើយ!!! បើកវគ្គសិក្សាថ្មី៦ភាសាក្នុងពេលតែ១នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា៖ ភាសាអង់គ្លេស បារាំង ចិន ជប៉ុន កូរ៉េ និងថៃ (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី២៥ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ
ការប្រគុំតន្រ្តីដើម្បីសប្បុរសធម៌នៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជាឆ្នាំ២០១៨
ការប្រគុំតន្រ្តីដើម្បីសប្បុរសធម៌នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាឆ្នាំ២០១៨
THE PRESS RELEASE ON THE THIRTEEN ANNUAL GRADUATION CEREMONY 2017 AT THE UNIVERSITY OF CAMBODIA
Please enjoy a short video about “13th Annual Graduation Ceremony 2017” for the students of The University of Cambodia, December 20, 2017
ពិធីប្រគល់បណ្ណសរសើរដល់និស្សិតឆ្នើមប្រចាំឆ្នាំសិក្សា ២០១៦-២០១៧ ដោយ បណ្ឌិត កៅ គឹមហួន ស្ថាបនិក ប្រធានក្រុមប្រឹក្សាភិបាល និងជាប្រធានសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា