សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%

ដើម្បីចូលរួមលើកកម្ពស់លើវិស័យអប់រំ និងការអភិវឌ្ឍធនធានមនុស្សនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ក៏ដូចជាការលើកទឹកចិត្តដល់ប្អូនៗដែលស្រឡាញ់ការសិក្សាអោយមានឱកាសបន្តការសិក្សាថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា។ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នឹងផ្តល់អាហារូបករណ៍ អាហារូបករណ៍១០០%សម្រាប់សិស្សឆ្នើមនិទ្ទេស A ទាំងអស់ក្នុងសម័យប្រលងមធ្យមសិក្សាទុតិយភូមិឆ្នាំ ២០១៧ ដោយមិនចាំបាច់មានការប្រឡងឡើយ ។

ប្រញាប់ឡើង មកដាក់ពាក្យចូលរៀន នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដើម្បីទទួលបានអាហារូបករណ៍នេះ ចាប់ពីពេលផ្សាយដំណឹងនេះតទៅ។

ព័ត៌មានបន្ថែមៈ សូមទាក់ទងមកសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅ ផ្លូវណ័រប្រ៊ីត សង្កាត់ទឹកថ្លា ខណ្ឌសែនសុខ រាជធានីភ្នំពេញ
ឬ តាមទូរស័ព្ទលេខ៖ ០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៤ /០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៦ / ០៦០ ៣៣៣៣ ៤៦/ 093 77 75 76 / 093 888 552 នៅរៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ ឬ តាមរយៈ Email: info@uc.edu.kh, admissions@uc.edu.kh

តើអ្នកណាខ្លះចង់ក្លាយជាសហគ្រិន? សូមចាប់យកឱកាសមួយនេះ ដោយចូលរួមស្តាប់ការធ្វើបទបង្ហាញទាំងអស់គ្នា!
សុខភាពគឺជាទ្រព្យសម្បត្តិ
Public Lecture Series on “President Trump and Problem with Democracy” 08 July 2018
សកម្មភាពហ្វឹកហាត់កីឡាបាល់ទាត់របស់ក្រុមបុគ្គលិកនៃ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានឈ្មោះថា UC-U66 FC ប្រចាំសប្តាហ៍ ថ្ងៃសៅរ៍ ១០រោច ខែបឋមាសាឍ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិស័ក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៧ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៨​។
Some students from Siem Reap Province led by Caring for Cambodia came to pay a visit to The University of Cambodia at 2PM on 5 July 2018.
Why I have chosen to pursue my tertiary education at The University of Cambodia?
The School of Foreign Languages (SFL) at The University of Cambodia (UC) is very pleased to announce to the public that we are now offering foreign language short courses and university preparatory course in Chinese, English, French, German, Japanese, Korean and Thai.