សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%

ដើម្បីចូលរួមលើកកម្ពស់លើវិស័យអប់រំ និងការអភិវឌ្ឍធនធានមនុស្សនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ក៏ដូចជាការលើកទឹកចិត្តដល់ប្អូនៗដែលស្រឡាញ់ការសិក្សាអោយមានឱកាសបន្តការសិក្សាថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា។ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នឹងផ្តល់អាហារូបករណ៍ អាហារូបករណ៍១០០%សម្រាប់សិស្សឆ្នើមនិទ្ទេស A ទាំងអស់ក្នុងសម័យប្រលងមធ្យមសិក្សាទុតិយភូមិឆ្នាំ ២០១៧ ដោយមិនចាំបាច់មានការប្រឡងឡើយ ។

ប្រញាប់ឡើង មកដាក់ពាក្យចូលរៀន នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដើម្បីទទួលបានអាហារូបករណ៍នេះ ចាប់ពីពេលផ្សាយដំណឹងនេះតទៅ។

ព័ត៌មានបន្ថែមៈ សូមទាក់ទងមកសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅ ផ្លូវណ័រប្រ៊ីត សង្កាត់ទឹកថ្លា ខណ្ឌសែនសុខ រាជធានីភ្នំពេញ
ឬ តាមទូរស័ព្ទលេខ៖ ០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៤ /០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៦ / ០៦០ ៣៣៣៣ ៤៦/ 093 77 75 76 / 093 888 552 នៅរៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ ឬ តាមរយៈ Email: info@uc.edu.kh, admissions@uc.edu.kh

“College of Science and Technology students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Evening, 14 December 2017.”
(Part 3) “The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.”
(Part 2) “The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.”

( Part1) The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.
Phnom Penh, December 14, 2017: Dean of Techo Sen School of Government and International Relations, The University of Cambodia, met with Mr. Adarsh K Mishra, Attache (ITEC) Embassy of India, Phnom Penh for discussing on organzing Cambodia-India Scholarship Forum.
College of Social Sciences students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon, 14 December 2017.
“The Tony Fernandes School of Business students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Morning, 14 December 2017.” (Video)