សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%

ដើម្បីចូលរួមលើកកម្ពស់លើវិស័យអប់រំ និងការអភិវឌ្ឍធនធានមនុស្សនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ក៏ដូចជាការលើកទឹកចិត្តដល់ប្អូនៗដែលស្រឡាញ់ការសិក្សាអោយមានឱកាសបន្តការសិក្សាថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា។ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នឹងផ្តល់អាហារូបករណ៍ អាហារូបករណ៍១០០%សម្រាប់សិស្សឆ្នើមនិទ្ទេស A ទាំងអស់ក្នុងសម័យប្រលងមធ្យមសិក្សាទុតិយភូមិឆ្នាំ ២០១៧ ដោយមិនចាំបាច់មានការប្រឡងឡើយ ។

ប្រញាប់ឡើង មកដាក់ពាក្យចូលរៀន នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដើម្បីទទួលបានអាហារូបករណ៍នេះ ចាប់ពីពេលផ្សាយដំណឹងនេះតទៅ។

ព័ត៌មានបន្ថែមៈ សូមទាក់ទងមកសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅ ផ្លូវណ័រប្រ៊ីត សង្កាត់ទឹកថ្លា ខណ្ឌសែនសុខ រាជធានីភ្នំពេញ
ឬ តាមទូរស័ព្ទលេខ៖ ០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៤ /០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៦ / ០៦០ ៣៣៣៣ ៤៦/ 093 77 75 76 / 093 888 552 នៅរៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ ឬ តាមរយៈ Email: info@uc.edu.kh, admissions@uc.edu.kh

The Opening Session of the Student Academic Leadership Conference in the Cambodia Hall on the 10th floor, and Presided Over by Dr. Kao Kim Hourn, The President of The University of Cambodia.
ឱកាសពិសេស!!! បានមកដល់ហើយ!!! បើកវគ្គសិក្សាថ្មី៦ភាសាក្នុងពេលតែ១នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា៖ ភាសាអង់គ្លេស បារាំង ចិន ជប៉ុន កូរ៉េ និងថៃ (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី២៥ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ
(ផ្សាយផ្ទាល់÷) សិក្ខាសាលាផ្សព្វផ្សាយ <​ច្បាប់ស្ដីពីគណនេយ្យ និង សវនកម្ម>​ ថ្ងៃច័ន្ទ ទី១១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧​(វគ្គ2)
(ផ្សាយផ្ទាល់÷) សិក្ខាសាលាផ្សព្វផ្សាយ <​ច្បាប់ស្ដីពីគណនេយ្យ និង សវនកម្ម>​ ថ្ងៃច័ន្ទ ទី១១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ (វគ្គ1)
សូមអញ្ជើញទស្សនាវីដេអូខ្លីស្តីអំពី «ពិធីប្រគល់ប័ណ្ណជ័យលាភីដល់និស្សិតទទួលអាហារូបករណ៍ សម្តេចតេជោ ហ៊ុន សែន ចក្ខុវិស័យ៥០០ ឆ្នាំ២០១៧» ដែលប្រារព្ធឡើងនៅម៉ោង ៣:00រសៀល ថ្ងៃ ព្រហស្បត្តិ៍ ទី៧ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ ម្សិលមិញនេះ។
Cambodia Economic Update: October 2017 Cambodia Climbing Up the Manufacturing Value Chain By the World Bank Cambodia, presented by Mr. Ly Sodeth, Senior Economist
Scholarship Awarding Ceremony for the SAMDECH TECHO HUN SEN’S Vision 500 Scholarships-2017 December 7th, 2017 at the SEATV Auditorium
Photos Album of the Scholarship Awarding for the SAMDECH TECHO HUN SEN’S Vision 500 Scholarships-2017 December 7th, 2017 at the SEATV Auditorium