សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%

ដើម្បីចូលរួមលើកកម្ពស់លើវិស័យអប់រំ និងការអភិវឌ្ឍធនធានមនុស្សនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា ក៏ដូចជាការលើកទឹកចិត្តដល់ប្អូនៗដែលស្រឡាញ់ការសិក្សាអោយមានឱកាសបន្តការសិក្សាថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា។ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នឹងផ្តល់អាហារូបករណ៍ អាហារូបករណ៍១០០%សម្រាប់សិស្សឆ្នើមនិទ្ទេស A ទាំងអស់ក្នុងសម័យប្រលងមធ្យមសិក្សាទុតិយភូមិឆ្នាំ ២០១៧ ដោយមិនចាំបាច់មានការប្រឡងឡើយ ។

ប្រញាប់ឡើង មកដាក់ពាក្យចូលរៀន នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ដើម្បីទទួលបានអាហារូបករណ៍នេះ ចាប់ពីពេលផ្សាយដំណឹងនេះតទៅ។

ព័ត៌មានបន្ថែមៈ សូមទាក់ទងមកសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅ ផ្លូវណ័រប្រ៊ីត សង្កាត់ទឹកថ្លា ខណ្ឌសែនសុខ រាជធានីភ្នំពេញ
ឬ តាមទូរស័ព្ទលេខ៖ ០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៤ /០២៣ ៩៩ ៣២ ៧៦ / ០៦០ ៣៣៣៣ ៤៦/ 093 77 75 76 / 093 888 552 នៅរៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ ឬ តាមរយៈ Email: info@uc.edu.kh, admissions@uc.edu.kh

Photos Album of the Scholarship Awarding for the SAMDECH TECHO HUN SEN’S Vision 500 Scholarships-2017 December 7th, 2017 at the SEATV Auditorium (Video)
For the upcoming holidays, both Christmas and the International New Year, The University of Cambodia (UC) wishes everyone (including all UC members) much happiness, success and the best of the holiday season and the New Year. This year, UC has displayed a Christmas tree with lights in front of the UC Main Building
The latest in our inspirational UC Distinguished Alumni series, Limheang Heng.
College of Education welcomes all new students to register for Term 2 every day with the Presidential Scholarships for Bachelor’s Degree 50% and Master-PhD 60% as a whole program.
The University Career Fair 2017 at the The University of Cambodia. Come to join and seek the opportunities to be employed from 1-2 December, 2017
ការតាំងពិព័រណ៍ការងារ ឆ្នាំ ២០១៧ នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា សូមអញ្ជើញចូលរួម ដើម្បីទទួលយកឱកាសការងារទាំងអស់គ្នា ចាប់ពីថ្ងៃទី ១ និងទី ២ ខែធ្នូ ឆ្នាំ ២០១៧
កម្មវិធីប្រឡងចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ជំនានទី១៦ វគ្គទី១ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨ សម័យប្រឡង ថ្ងៃទី ០១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ មណ្ឌលប្រឡង : សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា
Career fair 2017 at The University of Cambodia. Please come to visit now from 1-2 December 2017.