ជំនាញជីវិត ៖ “ការតាំងពិព័រណ៍ សិល្បៈច្នៃប្រឌិត” នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាថ្មីសម្រាប់ ភាសាជប៉ុន (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ ដោយផ្តល់អាហារូបករណ៍ជាច្រើនសំរាប់សិស្ស-និស្សិត។
សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាថ្មីសម្រាប់ ភាសាកូរ៉េ (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ ដោយផ្តល់អាហារូបករណ៍ជាច្រើនសំរាប់សិស្ស-និស្សិត។
កម្មវិធីរឭកគុណ ក្រោមប្រធានបទ៖ ការដឹងគុណមានគ្រប់ទីកន្លែង ដែលរៀបចំដោយៈ សភានិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា (មានេវីឌីអូ)
ផ្សារមូលបត្រ​​​​​​​​​​អាជីវកម្មមូលបត្រ​និងការពង្រឹងការអនុវត្តច្បាប់ (មានវីឌីអូ)
Activities of Graduate Students doing Chapter Summary Presentation of Educational Sociology Course in Term 3.
អាហារូបករណ៍ ១០០ភាគរយ ៥០០ កន្លែងសម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ
Announcement on The University of Cambodia Now Offering Over 1,400 Scholarships for 2017-2018
សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%

Upcoming events