ផ្សារមូលបត្រ​​​​​​​​​​អាជីវកម្មមូលបត្រ​និងការពង្រឹងការអនុវត្តច្បាប់ (មានវីឌីអូ)

តើអ្នកណាខ្លះចង់ក្លាយជាសហគ្រិន? សូមចាប់យកឱកាសមួយនេះ ដោយចូលរួមស្តាប់ការធ្វើបទបង្ហាញទាំងអស់គ្នា!
សុខភាពគឺជាទ្រព្យសម្បត្តិ
Public Lecture Series on “President Trump and Problem with Democracy” 08 July 2018
សកម្មភាពហ្វឹកហាត់កីឡាបាល់ទាត់របស់ក្រុមបុគ្គលិកនៃ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដែលមានឈ្មោះថា UC-U66 FC ប្រចាំសប្តាហ៍ ថ្ងៃសៅរ៍ ១០រោច ខែបឋមាសាឍ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិស័ក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៧ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៨​។
Some students from Siem Reap Province led by Caring for Cambodia came to pay a visit to The University of Cambodia at 2PM on 5 July 2018.
Why I have chosen to pursue my tertiary education at The University of Cambodia?
The School of Foreign Languages (SFL) at The University of Cambodia (UC) is very pleased to announce to the public that we are now offering foreign language short courses and university preparatory course in Chinese, English, French, German, Japanese, Korean and Thai.