ផ្សារមូលបត្រ​​​​​​​​​​អាជីវកម្មមូលបត្រ​និងការពង្រឹងការអនុវត្តច្បាប់ (មានវីឌីអូ)

On April 2, 2019, The School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC) hosted a sharing session on "4 Simple Ways to Improve English Writing Skills" by Mr. Kimkong Heng, PhD Researcher, The University of Queensland (Australia).
ជួបគ្នានៅថ្ងៃ ពុធ ទី ៣ ខែ មេសា ឆ្នាំ ២០១៩🎊 ជាមួយការប្រគុំតន្ត្រីដែលរៀបចំដោយសភានិស្សិត សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ក្រោមប្រធានបទ “តន្រ្តីសប្បុរសធម៌ដើម្បីសិល្បៈ និងប្រពៃណីខ្មែរ” កុំភ្លេចចូលរួមទាំងអស់គ្នាណា!!!!! 🤩🤩🤩 សង្ឃឹមថាបានជួបអ្នកទាំងអស់នៅថ្ងៃកម្មវិធី
សាលាភាសាបរទេស(SFL) នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សូមស្វាគមន៍មកកាន់វគ្គសិក្សាថ្មី ថ្ងៃទី១ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៩។
សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយស សូមជម្រាបជូនសិស្ស-និស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា៖ សាលាភាសាបរទេស បើកវគ្គសិក្សាថ្មី ដែលនឹងចូលរៀននៅថ្ងៃទី០១ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ ទទួលធ្វើតេស្ត និងចុះឈ្មោះចូលរៀនចាប់ពីថ្ងៃនេះតទៅ រៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។ សូមទាក់ទងតាមរយៈ ទូរស័ព្ទលេខ៖ 093 777 991 / 069 521 111 និង 095 692 111 ។ សូមអរគុណ!
The inauguration of Indian Corner in the Handa Library at The University of Cambodia.
កម្មវិធីសិក្សាភាសាថៃ វគ្គថ្មី!ចាប់បើកហើយ មានថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មី! ចូលរៀនថ្ងៃទី១ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ សិក្សាជាមួយគ្រូ ដែលមានបទពិសោធន៍បង្រៀន យូរឆ្នាំ។
Meet Mr. Touch Yinmony, a faculty member of the College of Media and Communications (CMC), teaching a major subject: Senior Media Production to year 4 students, semester 2.