ផ្សារមូលបត្រ​​​​​​​​​​អាជីវកម្មមូលបត្រ​និងការពង្រឹងការអនុវត្តច្បាប់ (មានវីឌីអូ)

On the 9th and 10th August 2018, staff and students of The University of Cambodia disseminated information about UC at Chey Thavy, especially about the announcement of 3,050 scholarships to high school students who are preparing for the national high school exam.
The Third Annual Forum for Success​ on 10 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 11: College of Social Sciences Topic: Win Win Policy
The Third Annual Forum for Success​ on 10 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 10: College of Arts and Humanities Topic: Never Let Your Imperfection Overshadow Your Potential
The Third Annual Forum for Success​ on 10 August, 2018 at The University of Cambodia. Session 9: School of Foreign Langauges Topic: Causes and Effects of Drug Addiction Among Youths
Friday, August 10, 2018: The University of Cambodia organized the Exit Examination for the 20th Promotion, Term II, Academic Year 2017-18.
The Students from School of Foreign Languages (SFL) present the following topics: 1. Ms. Pech Chanratana: Challenges of Studying at university and Solutions 2. Mr. Duong Chhayny: Causes and Effects of Drug Addiction among Youth 3. Ms. Lim Seav Mey: How to Reduce Plastic Materials At 8:00 – 9:30 AM on August 10th, 2018 in the Third Annual Forum for Success at the First Floor, The University of Cambodia. Image may contain: 1 person, smiling, text