ភ្នំពេញថ្ងៃទី១០ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ សកម្មភាពរបស់សិស្សនិសិត្សនៅសប្តាហ៍ទីមួយ ដែលទើបតែចូលសិក្សា នៅវគ្គទីមួយនៅក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧-២០១៨។

សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាថៃទាំងថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មីចូលរៀននៅថ្ងៃទី14 ខែមីនា ឆ្នាំ2018 ខាងមុខនេះ។
The University of Cambodia hosted a Distinguished Public Lecture on “Australia's long-term partnership with Southeast Asia, including Cambodia” by Her Excellency Angela Corcoran, Australian Ambassador to the Kingdom of Cambodia, and Inauguration of the Australia Room on March 2, 2017.
The Center for English Studies (CES) at The University of Cambodia hosted the Final Round of the Speaking Contest with 17 participants. Only the top six candidates were selected on February 25, 2017.
On February 20th, 2018, The University of Cambodia held the second day of Final Centralized Examinations for Term I, 2017-2018. Good luck to all students!
The University of Cambodia hosted a Distinguished Public Lecture on “Indonesia and ASEAN Centrality” by H.E. Pitono Prunomo, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Indonesia to the Kingdom of Cambodia on 21 February 2017.
The University of Cambodia law faculty organized interactive education courses on "Rights of Individuals Accused by Procedural Code of Criminal Procedure of the Kingdom of Cambodia and International Human Rights Law" on February 4, 2017.
Faculty members and the UCSS 11th mandate of The University of Cambodia offered gifts to the monks at Tamao Mountain Pagoda on Meak Bochea.
ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១ កើត ខែផល្គុន ឆ្នាំរការ សំរឹទ្ធិស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦១ ត្រូវនឹងថ្ងៃ ១៥ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៨ ។សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបានប្រារព្ធពិធីសែនចូលឆ្នាំចិន ក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់ បណ្ឌិត កៅ គឹមហួន ស្ថាបនិក ប្រធានក្រុមប្រឹក្សាភិបាល និងជាប្រធានសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និងលោកជំទាវ ឃឹម រ៉ានី អនុប្រធានទទួលបន្ទុកកិច្ចការទូទៅ ព្រមទាំងមានការចូលរួមពីសំណាក់ថ្នាក់ដឹកនាំ បុគ្គលិក សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាទាំងអស់ ដើម្បីធ្វើការដុតធូប បន់ស្រន់សុំសេចក្ដីសុខ សេចក្ដីចម្រើន ឆ្នាំថ្មីនេះ សូមឲ្យហេង!ហេង!ទាំងអស់គ្នា! ។