ភ្នំពេញថ្ងៃទី១០ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ សកម្មភាពរបស់សិស្សនិសិត្សនៅសប្តាហ៍ទីមួយ ដែលទើបតែចូលសិក្សា នៅវគ្គទីមួយនៅក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧-២០១៨។

So Clear is My Heart - Jackie Chan & Him Sivon (Live)
Wednesday, 27/04/16, The University of Cambodia (UC) New Hall: The "World Economic Forum Hall".
Jackie Chan's speech at the University of Cambodia, with an introduction by Uwe Morawetz
Students from Georgia Tech (USA) received a special lecture from the Dean of the Techo Sen School of Government and International Relations, Mr. Keo Chhea, where he discussed the ins and outs of ASEAN.
(Part2]Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on June 2, 2017 and members of the UC Student Senate taught them how to dance traditional Khmer style.
(Part1]Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on June 2, 2017 and members of the UC Student Senate taught them how to dance traditional Khmer style.
ការិយាល័យចុះឈ្មោះ និងផ្ដល់ពត៌មាននៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានផ្លាស់ប្ដូរទីតាំងថ្មី ដែលទីតាំងថ្មីនេះ គឺនៅទល់មុខការិយាល័យចុះឈ្មោះ និងផ្ដល់ពត៌មានចាស់។
We are one MV Final 31 May, 2017 created by CMC