ភ្នំពេញថ្ងៃទី១១ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០១៧ ប្រលងចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង​ជំនាន់ទី៩ លើកទី២និង​ ថ្នាក់ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋានជំនាន់ទី១៦ លើកទី១ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨

The media students of The College of Media and Communications of The University of Cambodia had a study tour at PNN TV station on April 27, 2018 to learn more on media news production and high-end broadcasting system so that students will learn more on practical observation apart from classroom learning and practices.
ប្រឡងនិស្សិតចូលរៀន ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី១៦ វគ្គទី២ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨ សម័យប្រឡងថ្ងៃទី២៨ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
THE CONFERMENT OF THE HONORARY DOCTORAL DEGREE ON JUSTICE DALVEER BHANDARI AND THE UC DISTINGUISHED PROFESSORSHIP IN HUMANITIES ON PROFESSOR ACHYUTA SAMANTA PHNOM PENH, THURSDAY APRIL 26, 2018
Phnom Penh, April 26th, 2018 at 8:30 AM: The University of Cambodia led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs, held a meeting with delegates from Yeoju Institute of Technology, South Korea, which was led by Mr. Lee, Jung Cheol, Director of Department of International Affairs. Both parties discussed to promote and strengthen the signed MoU and increase future collaboration between both institutions.
The digital world influences every part of our lives, and this video is about the latest digital trends. The commentator is a German Professor, Mario Voigt, who is a leading researcher on digital transformation and is also an advisor to Germany’s major political party, the CDU. This video was sponsored by the Konrad Adenauer Foundation, and was produced by the Dean of Graduate Studies, Dr Mike Minehan.
Time Magazine April 30/May7, 2018: Cambodia- Building Tomorrow’s Leaders
Phnom Penh, 23 April 2018: The University of Cambodia and International Foundation for Arts and Culture held a prize-bestowing ceremony for the International High School Arts Festival 2018 at the Cambodian national level.