កម្មវិធីប្រឡងចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ជំនានទី១៦ វគ្គទី១ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨ សម័យប្រឡង ថ្ងៃទី ០១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ មណ្ឌលប្រឡង : សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

វគ្គបណ្តុះបណ្តាល អំពី សុវត្ថិភាពចរាចរណ៍ដល់យុវជនគំរូដើម្បីសុវត្ថិភាពចរាចរណ៍ ថ្ងៃទី២៤ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧
ពិធីជប់លៀងឆ្លងឆ្នាំជូនដល់គណៈសាស្រ្តាចារ្យ បុគ្គលិកសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា និងបុគ្គលិកស្ថានីយ៍ទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ឆ្នាំ2017។
ឱកាសពិសេស!!! បានមកដល់ហើយ!!! បើកវគ្គសិក្សាថ្មី៦ភាសាក្នុងពេលតែ១នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា៖ ភាសាអង់គ្លេស បារាំង ចិន ជប៉ុន កូរ៉េ និងថៃ (ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង) ដែលនឹងត្រូវចាប់ផ្តើមចូលសិក្សាថ្ងៃទី២៥ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ខាងមុខនេះ
ការប្រគុំតន្រ្តីដើម្បីសប្បុរសធម៌នៃសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជាឆ្នាំ២០១៨
ការប្រគុំតន្រ្តីដើម្បីសប្បុរសធម៌នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាឆ្នាំ២០១៨
THE PRESS RELEASE ON THE THIRTEEN ANNUAL GRADUATION CEREMONY 2017 AT THE UNIVERSITY OF CAMBODIA
Please enjoy a short video about “13th Annual Graduation Ceremony 2017” for the students of The University of Cambodia, December 20, 2017
ពិធីប្រគល់បណ្ណសរសើរដល់និស្សិតឆ្នើមប្រចាំឆ្នាំសិក្សា ២០១៦-២០១៧ ដោយ បណ្ឌិត កៅ គឹមហួន ស្ថាបនិក ប្រធានក្រុមប្រឹក្សាភិបាល និងជាប្រធានសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា