កម្មវិធីប្រឡងចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ជំនានទី១៦ វគ្គទី១ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨ សម័យប្រឡង ថ្ងៃទី ០១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ មណ្ឌលប្រឡង : សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

Phnom Penh on July 25th, 2018 SFL students are taking their final exam in the morning session. Please note that our new term starts on August 6th, 2018. Thank you!
សាលាភាសាបរទេស មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា៖ សាលាភាសាបរទេស បើកកម្មវិធីសិក្សាទាំងថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង កម្មវិធីសិក្សាសម្រាប់ត្រៀមប្រឡងយកអាហារូបករណ័និងកម្មវិធីសិក្សា សម្រាប់ថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា ដែលមានកម្មវិធីសិក្សាភាសា ចិន អង់គ្លេស បារាំង ជប៉ុន កូរ៉េ អាល្លឺម៉ង់និងភាសាថៃ។ វគ្គសិក្សាថ្មីចូលរៀននៅថ្ងៃទី៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ខាងមុខនេះ។ ទទួលធ្វើតេស្ត និង ចុះឈ្មោះចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទ ដល់ ថ្ងៃសុក្រ រៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។ សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម
ម៉ោះ!!! មកស្ដាប់វាគ្មិនកិត្តិយសរបស់យើង និយាយអំពីចំនូលចិត្តនៃការអានសៀវភៅរបស់គាត់………. តើគាត់មានអ្វីយ៉ាងខ្លីចង់ប្រាប់អ្នកទាំងអស់គ្នា?
តើអ្នកគួរ និងមិនគួរធ្វើអ្វីខ្លះក្នុងបណ្ណាល័យ? Do and Don’t in the Library
"At first, I did not know what International Relations is all about" This is an interview with Ms. SOVANN Arunraksmey, a full scholarship student of College of Social Sciences (CoSS) and an outstanding student of the year awardee of The University of Cambodia.
The University of Cambodia welcomes all students back for the weekend classes for Term III, Academic Year 2017-2018 on July 21, 2018. You can feel the excitement of students who are ready to learn and meet both old and new friends at the UC campus!
The University of Cambodia welcomes all students back for the fifth day of classes for Term III, Academic Year 2017-2018 on July 20, 2018. You can feel the excitement of students who are ready to learn and meet both old and new friends at the UC campus! Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting, table and indoor.