កម្មវិធីប្រឡងចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ជំនានទី១៦ វគ្គទី១ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨ សម័យប្រឡង ថ្ងៃទី ០១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ មណ្ឌលប្រឡង : សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

(ផ្សាយផ្ទាល់៖) ពិធីដាំដើមរំដួល ក្រោមអធិបតីភាព ឯកឧត្តម កាស្មឺហាន ប៉េនហ្គីរ៉ាន តាហឺ ឯកអគ្គរាជទូតប្រទេសប្រ៊ុយណេ ដារូសាឡឹមប្រចាំព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា។ ថ្ងៃទី២៧ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
សកម្មភាពថ្ងៃទី ៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ នៃ ជំរុំផ្ដល់សេវាពិនិត្យបេះដូង ‌‍‍«អាយមេឌ្រីត / យូនីហ្គិន អ៊ីខេហ្ស៊ី» សុខភាពល្អ គឺ ជាទ្រព្យដ៏ប្រសើរ ថ្ងៃទី ២៤-២៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ក្រុងច្បារមន- ខេត្តកំពង់ស្ពឺ នាំមកជូនលោក-អ្នក ដោយ សកម្មភាពទទួលខុសត្រូវសង្គម នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
សកម្មភាពថ្ងៃទី ២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ នៃ ជំរុំផ្ដល់សេវាពិនិត្យបេះដូង ‌‍‍«អាយមេឌ្រីត / យូនីហ្គិន អ៊ីខេហ្ស៊ី» សុខភាពល្អ គឺ ជាទ្រព្យដ៏ប្រសើរ ថ្ងៃទី ២៤-២៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ក្រុងច្បារមន- ខេត្តកំពង់ស្ពឺ នាំមកជូនលោក-អ្នក ដោយ សកម្មភាពទទួលខុសត្រូវសង្គម នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យអប់រំ(CoE) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យអប់រំ(CoE) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យច្បាប់(CoL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យច្បាប់(CoL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
On August 25th , 2018, The University of Cambodia held the Comprehensive Exit Exam for Master’s Degree Programs, Promotion 10,11,12 and 14 Academic Year 2017-2018 and Good luck to all students taking the exams.