កម្មវិធីប្រឡងចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ជំនានទី១៦ វគ្គទី១ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨ សម័យប្រឡង ថ្ងៃទី ០១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៧ មណ្ឌលប្រឡង : សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា

Activities of the first day (24-August-2018) of Camp Screening “iMedrix/ Unigen EKG Services” “Good HEALTH is The Best WEALTH”
On the 20th and 21st August 2018, staff and students from The University of Cambodia disseminated scholarship information about UC at national exam stations in Phnom Penh and a number of provinces in Cambodia.
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ(TSS) ប្រកួតជាមួយ សាលាភាសាបរទេស(SFL) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ(TSS) ប្រកួតជាមួយ សាលាភាសាបរទេស(SFL) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី២ រវាងមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍(CMC) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រ និងបច្ចេកវិទ្យា(CoST) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី២ រវាងមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍(CMC) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រ និងបច្ចេកវិទ្យា(CoST) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតូនីហ្វឺណាន់ដេស(TFSB) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី១៨ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។