ថ្ងៃអង្គារ ១៣រោច ខែមាឃ ឆ្នាំរការ នព្វស័ក ព.ស ២៥៦១ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៣ ខែកុម្ភៈ ឆ្នំ២០១៨ សហព័ន្ធនិស្សិត សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា (សភានិស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និង ក្លឹបយុវជនកាកបាទក្រហម ប្រចាំសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា) បានរៀបចំកម្មវិធី “Happy Day” នៅជាន់ទី១១របស់សាកលវិទ្យាល័យ ដែលមានកម្មវិធីសប្បាយៗ និង ទទួលបានកាដូជាច្រើនផងដែរ។

ថ្ងៃទី៨ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៧៖ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានសហការជាមួយ ទីសា្នក់ការកណ្តាលកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ផ្សព្វផ្សាយស្តីពី "វិជ្ជាសង្គ្រោះបឋមមូលដ្ឋាន" ដល់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ។
Phnom Penh, June 8th, 2017 Naga World presentation on "How to be Successful in Seeking a Job"
Maybank Go Ahead Challenge- MGAC2017 Campus Level at The University of Cambodia
Naga World presentation on "How to be Successful in Seeking a Job"
The UC Horticulture Club (UCHC) is now in a full swing to make the UC campus beautiful and clean.
Phnom Penh, 07th June 2017, On behalf of The University of Cambodia, the Skills and Career Development Center (SCDC) would like to invite you to participate in the “How to keep students highly motivated in learning” short course, which will be held on Thursday, June 08, 2017 from 2:00 PM to 5:00 PM in Room 508, 5th floor.
Part 2, Cambodia Economic Update April 2017
Part 1, Cambodia Economic Update April 2017