សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាកូរ៉េ ចូលរៀននៅថ្ងៃទី14 ខែមីនា ឆ្នាំ2018 ខាងមុខនេះ។

កម្មវិធីសិក្សារួមមាន៖
1. កម្មវិធីសិក្សាភាសាកូរ៉េមូលដ្ឋានគ្រឹះនិងសម្រាប់បន្តថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា (IKP)
2. កម្មវិធីសិក្សាវិញ្ញាសាពិសេសត្រៀមប្រលងទៅធ្វើការនៅកូរ៉េ (EPS-TOPIK)
3. កម្មវិធីសិក្សាសន្ទនាភាសាកូរ៉េ (KLC)
4. កម្មវិធីសិក្សាត្រៀមប្រលងសមត្ថភាពភាសាកូរ៉េ (TOPIK)
ទទួលធ្វើតេស្តនិងចុះឈ្មោះចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទដល់ថ្ងៃសុក្រជារៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម សូមទាក់ទងមកកាន់ទូរស័ព្ទលេខ៖ 093 777 991 / 096 521 111 និង 011 753 775.
សូមអរគុណ!

On June 08th, 2018, The University of Cambodia led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs, held a meeting with delegates from International Education Exchange Association(IEEA) & Florida Institute of Technology, USA, which was led by Prof. Mathew Kim, Director of International Education Exchange Association (IEEA), USA. Both parties discussed possibilities for future collaboration.
College of Media & Communications: ខ្ញុំចង់ក្លាយជាអ្នកសារព័ត៌មាន ខ្ញុំចង់ក្លាយជាពិធីការិនី ខ្ញុំចង់ក្លាយជាកាម៉េរ៉ាមេន ខ្ញុំចង់ក្លាយជាផលិតករដ៏ល្បីម្នាក់ ខ្ញុំចង់ក្លាយជាអ្នកដឹកនាំរឿង មហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ នឹងធ្វើឱ្យក្តីបំណងអ្នកក្លាយជាការពិត
និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប្រមាណជាង ២០០នាក់ បានចូលរួមអបអរសាទរពិធីបិទការប្រកួតកីឡាជាតិលើកទី២ ក្រោមប្រធានបទ «កីឡាដើម្បីសន្តិភាព និងការអភិវឌ្ឍ» ក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់របស់សម្ដេចអគ្គមហាសេនាបតីតេជោ ហ៊ុន សែន នាយករដ្ឋមន្ត្រីនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា និងសម្តេចកិត្តិព្រឹទ្ធបណ្ឌិត នារសៀលថ្ងៃច័ន្ទ ៦រោច ខែជេស្ឋ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធស័ក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី០៤ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិអូឡាំពិក។
The School of Foreign Languages (SFL) at The University of Cambodia (UC) is pleased to announce that students can use Multi-Language lab on the 3rd floor to improve your listening and pronunciation skills at your convenient time without charge. However, you should register to book a seat at our office on the 4th floor.
កម្មវិធី រឮកគុណ ក្រោមប្រធានបទ " ម៉ែជាកំពង់ចាំចម្លង" ថ្ងៃសៅរ៍ ៤រោច ខែជេស្ឋ ឆ្នាំច សំរិទ្ធស័ក ព.ស ២៥៦២ ត្រូវនិងថ្ងៃទី០២ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
បាឋកថាសាធារណៈស្តីពី “ការវិលត្រឡប់ពីបក្ខពួកនិយមទៅប្រជាធិបតេយ្យនៅម៉ាឡេស៊ី” ថ្ងៃទី២ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨
Public Lecturer on “Malaysia: from Kleptocracy to Democracy” 2 June 2018 (inlude video)
Students from Georgia Tech (USA) visited The University of Cambodia on Thursday, May 31, 2018.